sunnuntai 27. helmikuuta 2022

 

ClO2 - eli klooridioksidi

Klooridioksidi on yli 100 vuotta tunnettu aine, jota käytetään vedenpuhdistuksessa, desinfioimisessa, hajujen poistossa, puuteollisuudessa ja monessa muussa tarkoituksessa. Ympäri maailman on myös ihmisiä, jotka omassa arjessaan käyttävät klooridioksidia terveysvaikutusten saavuttamiseksi. EU:ssa klooridioksidia sisältävä tuote on ns. lääkinnällinen aine, joka on rekisteröity jo vuonna 2016.

Tässä esityksessä aiheena ovat klooridioksidi (eli CD) ja klooridioksidivesi (eli CDS) ja niiden käyttö kotona.



Kuten kuvasta yllä näkee, klooridioksidivesi on väriltään kellertävän vihertävää silloin, kun se on valmista käytettäväksi. Katso valmistusohjeet erikseen. Valmis CDS on vahvuudeltaan jotain alle 3000 ppm (eli alle 0,3%), josta sitä lisätään käyttöohjeen mukaisesti veteen sekoittaen useimmiten joitain millilitroja litraan tai puoleentoista vettä, jolloin käyttöliuos enää sadasosan tuosta vahvuudesta. Suoraa CD:tä (siis ilman vettä laimennusaineena) ei koskaan käytetä mihinkään muuhun kuin hajunpoistoon tai vastaavaan desinfiointitehtävään.

CD / CDS tehdään kotona natriumkloriitista ja suolahaposta 1:1 sekoittamalla siten, että ensituotos on CD ja CDS on kun CD on liuotettu veteen.

Raaka-aineita on tasan kaksi ja ne ovat

  • natriumkloriitti, NaClO2, 25-prosenttinen liuos

  • suolahappo, HCl, 4-prosenttinen liuos

Nämä ainesosat sekoitetaan 1:1 eli sama määrä kumpaakin yhteen astiaan ulkona, jotta syntyvää kaasua ei joudu hengittämään. Molempien ainesosien sekoittaminen on vaivatonta tehdä lääkeruiskulla mittaamalla 5ml ensin natriumkloriittia astiaan ja sitten suolahappoa samainen 5ml. Ennen kuin suolahapon lisää natriumkloriittiin, ei sinulla ole mitään kiirettä koska vasta yhdessä ne alkavat reagoida toisiinsa.

Muistathan, että valmista klooridioksidia tulee säilyttää ilmatiiviissä astiassa, kylmässä ja poissa UV-säteilyltä, eli esimerkiksi jääkaapissa. Älä käytä metallisia säilytystarpeita, sillä se syöpyy.

Kun olet tehnyt 10 ml CD:tä yllä kerrotulla tavalla, laita tuo CD noin 350 ml vetoiseen astiaan laittamaasi pieneen lasiin, johon tuo 10ml nestettä mahtuu ja joka mahtuu astiaasi sisään. Lisää astiaan noin 300ml puhdasta vettä siten, että vesiraja jää alle lasin pinnan (jotta nesteet eivät sekoitu). Astian tulee olla ilmatiiviisti suljettava, esim. patenttikorkilla varustettu kumirenkainen lasiastia. Laita lasi+neste vuorokaudeksi suljettuun astiaan (siihen asti, että nesteet ovat saman värisiä) ja poista alkuperäinen 10 ml ja tee uusi 10 ml seos kuten yllä ohjeistetaan ja laita sekin taas vuorokaudeksi lasiastiaan, jolloin odotat taas nesteiden muuttuvan saman värisiksi. Olet nyt 48 tunnin aikana liuottanut CD:tä veteen ja saanut aikaiseksi CDS:ää.

Muistathan, että valmista klooridioksidia tulee säilyttää ilmatiiviissä astiassa, kylmässä ja poissa UV-säteilyltä, eli esimerkiksi jääkaapissa. Yllä tavalla toimimalla sinulle kertyy 20ml CD:tä. Mitä sille tehdä? Laita se omaan pulloon ja jääkaappiin. Käytä sitä esim. leikkuulaudan desinfioimiseen tai wc-pytyn pesuun ja desinfiointiin.


(Huom. kuvassa yllä on myös ruskea pullo DMSO:ta, joka ei liity tähän ohjeeseen).

Klooridioksidi on ristiriidan kohteena. Yhtäältä sen käyttö hampaan valkaisijana tai juomaveden puhdistemenettelyssä on kiistaton seikka, mutta sisäisesti nautittuna tai iho-ongelmien hoidossa, länsimaisen lääketieteen valtavirta ei klooridioksidivettä suostu hyväksymään. Se on väitetysti vaarallista nautittavaksi. Ja nimenomaan klooridioksidivettä, sillä yhteinen konsensus on siitä, että klooridioksidi veteen laimentamattomana on myrkyllistä. Mutta noin 0,003% vesiliuoksena klooridioksidia nautitaan maailmalla malarialääkkeenä, koronaviruslääkkeenä, parasiittien poistajana ja jopa lääkkeenä reumatauteihin.

Klooridioksidiveden (“CDS”) käytön nykyiset ohjeet pienissä piireissä, jotka klooridioksidivettä käyttävät, ovat seurausta saksalaisen Andreas Kalckerin omasta reumataudista, jonka seurauksena hän oli kovaa vauhtia menettämässä käsiensä liikkuvuuden. Klooridioksidivesi oli ratkaisu ja hänen käsiensä parantuminen johti tutkimusmatkalle, jonka aikana hän on tieteellisesti pitävällä tavalla kyennyt osoittamaan klooridioksidiveden vaarattomuuden ihmiselle laimeina annoksina ja mikä tärkeämpää, toimivuuden moniin vaivoihin, mm. polioon.

Samanaikaisesti kuitenkin CDS:ää käyttävien ihmisten syyllistäminen ja mustamaalaaminen on ainakin Yhdysvalloissa melko laajaa. Ehkä kyse on siitä, että puolin ja toisin vedotaan tieteeseen, mutta nuo tieteet eivät kohtaa koska ei olla avoimia aidosti kuulemaan toisen argumentteja. Toisaalta tutkitun tiedon insentiivi eli kannustin (motivaatio) on usein raha, jota klooridioksidin käyttö lääkeaineena ei taakseen saa, kun rahallista hyötyjää ei ole.

Nykyaikaiseen demokratiaan sopii huonosti Neuvostoliiton aikainen ihmisten leimaaminen mielisairaaksi, koska heillä oli virallisesta narratiivista poikkeavia mielipiteitä. Yhtä huonosti ihmisoikeuksien maailmaan sopivat kehollisen itsemääräämisoikeuden purkamisesta esitetyt vaatimukset. Aikuisen tulee saada määrätä kehostaan.


Veden puhdistaminen juotavaksi kenttäolosuhteissa

CDS toimii maailmalla vesilaitoksissa veden puhdistimena ja sama toimii kotioloissakin

Epähygieenisen veden sterilointi 不衛生な水の殺菌指導 MUTUROU ISII 9. SYYSKUUTA 2019 https://www.facebook.com/notes/ 石井 - 睦郎 /sterilization-of-unsanitary-water-不衛生な水の殺菌指 導/10156221485766852/

Maailmassa kuolee lapsi joka 10. sekunti epähygieenisen veden takia. Koska vesiputket ovat vanhoja, monet taudinaiheuttajat, kuten Escherichia coli, sekoittuvat vesijohtoveteen Intiassa ja muissa maissa. Jos elimistö menettää 20 prosenttia vedestä, se kuolee.

Tämä tapa toimia on hyvin edullinen, yksinkertainen ja tehokas tapa desinfioida vettä. Se on sama menetelmä kuin veden desinfiointiaine, jota myydään retkeilyvarusteosastolla. Kahden litran veden sterilointi maksaa seuraavasti 0,00082 Yhdysvaltain dollaria (0,088 Japanin jeniä). Tarvitset vain muovipullon ja kertakäyttöisen naamarin.

1 Katkaise muovipullon kaula, Siitä tulee suppilo. Suodata vesi kertakäyttömaskilla. Näin suodatetaan suuret mikro-organismit ja taudinaiheuttajat pois. Suodatus lisää klooridioksidisteriloinnin tehokkuutta.

2 3 4 Laita suodatettu vesi puhtaaseen muoviseen pulloon ja steriloi klooridioksidilla. Voit juoda vettä noin 30 minuutissa. Lisää 2 litraan vettä 10 tippaa noin 30 %:n natrium kloriittiliuosta kuivaan kuppiin. Sekoita 10 tippaa noin 50 %:n sitruunahappoa tai 4 % HCL:ää. Kun väri muuttuu keltaiseksi, syntyy klooridioksidia. Laita siihen suodatettua vettä.

(Suom .huom. Jos käytät 3000ppm CDS:ää, lisää noin 10ml / litra.)

5 Laita se sitten muovipulloon, jossa on suodatettua vettä. uudelleen. Voit juoda sen jälkeen, kun se on steriloitu 30 minuuttia pullon korkin sulkemisen jälkeen. 2 litraa vettä. Kokeellisissa tutkimuksissa se on noin 4 ppm klooridioksidia (CLO2). 30 minuutin kuluttua. 24 tunnin kuluttua se on noin 1,2 ppm.

Tämä on turvallista samalla pitoisuudella kuin klooridioksidilla steriloitu vesijohtovesi. Raaka-ainekustannukset ovat niin halvat, että sitä voidaan jakaa ilmaiseksi köyhille.

MUTUROU ISII



Tutkimus valmistunut, klooridioksidi toimii Covid19-tautiin



Marraskuun 2020 alun jälkeen Boliviassa oli tuotettu 2500 kuutiota klooridioksidivettä (CDS) lääkinnälliseen käyttöön. Vain kaksi kuukautta tuon laajamittaisen käytön seurauksena kuolleisuus on laskenut lähelle nollaa ja selkeä lasku infektiokäyrässä nostaa Bolivian ainutlaatuiseen asemaan, koska sen naapurimaissa on edelleen kasvavia tartuntakäyriä.

Suun kautta nautittuna ClO2 liuotettuna veteen

Ainoa vesiliukoisen ClO2:n (CDS) käyttöä koskeva tutkimus suun kautta nautittuna on nykyinen tutkimuksemme, joka suoritettiin moninkeskeisenä usean tutkimuskeskuksen kanssa useissa Keski- ja Etelä-Amerikan maissa.

Bolivian uuden kansallisen lain mukaan yliopistot voivat sertifioida ja tuottaa klooridioksidia CDS:nä terapeuttiseen käyttöön.

(https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT0434374). Bolivian tilastot, joissa CDS-muotoinen ClO2 hyväksyttiin laillisesti COVID-19: n ehkäisyyn ja hoitoon elokuun alussa 2020, on havaittu huomattavaa tapausten vähentämistä ja kuolemien vähenemistä kyseisessä maassa. Boliviassa havaittu korkein huippu oli epidemiologinen viikko 29 (10939 tapausta), tapaukset laskivat 670:een epidemiologisella viikolla 45, (mikä tarkoittaa 93%:n laskua). Tapauskuolleisuus laski 8 prosentista 4,5%:iin epidemiologisella viikolla 36, samaan aikaan klooridioksidin massiivisen käytön kanssa väestön keskuudessa ilman, että on mahdollista vahvistaa varmuudella, että ClO2 on vastuussa tästä vähenemisestä. https://snis.minsalud.gob.bo/. Huipustaan 2031 päiväkohtaisesta tapauksesta 20.8.2020, tapaukset laskivat 147 päivittäiseen tapaukseen 21. lokakuuta 2020 mennessä, mikä tarkoittaa 93 prosentin vähennystä. https://www.covid19.onl/country/bolivia.

Johtopäätös: Klooridioksidi on tehokas COVID-19-taudin hoidossa ja tutkimuksessa ehdotetaan toimintamekanismeja, joilla se toimii sen saavuttamiseksi tässä työssä. Suosittelemme tekemään enemmän tutkimusta. Suosittelemme kaksoissokkotutkimusten tekemistä ja toksikologista turvallisuutta koskevia tutkimuksia ja klooridioksidin terapeuttinen tehokkuuden epidemiologisten vaikutusten patologioissa lähitulevaisuudessa.

Täytäntöönpano on ollut mahdollista useiden lääketieteellisten ryhmien, erityisesti tohtori P. Callisperisin ja tohtori Suxon Boliviassa, Boliviassa kuljettaman COMUSAVin ansiosta.

COMUSAV (World Health and Life Coalition) kokoaa yhteen yli 3000 lääkäriä 24 maassa, jotka käyttävät CDS:ää erittäin onnistuneesti ottaen huomioon hoidon tehokkuuden ja haittavaikutusten puutteen käytetyillä annoksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti