maanantai 11. syyskuuta 2023

 The Most Beautiful Songs-konsertti 13.9.2023 klo 19.00

Pianovirtuoosi Marian Petrescu.

Keskiviikkona 13.9.2023 Tampereen yliopiston juhlasalissa esittävät pianisti Marian Petrescun Trio ja TASOn jousisto The Most Beautiful Songs-konsertin alkaen klo 19.00 kapellimestari Kimmo Tullilan johdolla. Tampereen akateeminen sinfoniaorkesteri avaa syyskautensa 2023 konsertoimalla maailmankuulun jazzpianon virtuoosi Marian Petrescun kanssa Tampereen yliopiston juhlasalissa. The Most Beautiful Songs-konsertissa kuullaan kotimaisia ja kansainvälisiä ikivihreitä kappaleita sovitettuina jazz-triolle ja jousiorkesterille. Klassisista kappaleista sekä pop-jazz-musiikkia yhdistelevän ohjelmiston sovituksista vastaa Nellu Petrescu. Keskiviikon konsertin juontajina toimivat Casper sekä Janetta Petrescu. Käsiohjelma on saatavissa lippua vastaan Tampereen yliopiston aulassa tuntia ennen konsertin alkua. Liput alkaen 27,50 euroa.

Tampereen akateemisen sinfoniaorkesterin jouset.

The Most Beautiful Songs -konsertin ohjelmiston sovittanut Nellu Petrescu on tehnyt pitkän uran tuottajana ja sovittajana mm. Pori Sinfoniettan, Mikkelin kaupunginorkesterin sekä UMO Helsinki Jazz Orchestran kanssa. Lisäksi Nellu Petrescu on säveltänyt mainosmusiikkia niin radioon kun televisioon.

Nellu Petrescu.

The Most Beautiful Songs -konserttikokonaisuuden sovitusten tausta-ajatuksena Nellulla on ollut yhdistää jazz ja klassinen musiikki - tarjoten kuulijoille harvinaisen konserttielämyksen jazz-trion ja jousiorkesterin soittamana.

Tervetuloa konserttiin!


MARIAN PETRESCU PIANOMAN - THE MOST BEAUTIFUL SONGS

ke 13.9.2023 klo 19

Tampereen yliopiston juhlasali

Marian Petrescu, piano

Tampereen akateeminen sinfoniaorkesteri

Kimmo Tullila, kapellimestari

Liput ennakkoon: Lippu.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti