perjantai 16. kesäkuuta 2023

 Grafeeni mRNA-rokotteissa

Tärkeimmät havainnointi- ja tutkimuslaitteet ja -menetelmät:

Optinen bifokaalinen eli kaksitehoinen mikroskooppi, Mag x1500 max.

Optinen mikroskooppi, Mag x1500 max, tietokoneistettu.

Elektroninen mikroskooppi, Mag x200 000 max, tietokoneistettu.

Molekyyli- ja subatomiset emittoidut (ulosvirtaus)taajuudet Spektroskooppi.

Gravitaatioelektroninen interferometrimikroskooppi, jossa on massakohtaisen painovoiman kartoitusmahdollisuus, subatomikomponenttien havaitsemisominaisuus yhdistettynä lääketieteelliseen kvanttiholografiseen tietokoneeseen, jossa on teräväpiirtohologrammitietomonitori. Kyky lukea materiaaleja ydintasolla ja luokitella aineita, näytteitä ja biologisia kudoksia sekä kyky kartoittaa tai lukea tällaisten näytteiden solujen DNA:ta.

Kvanttiholografinen tietokone lääketieteellisellä ohjelmalla, joka simuloi yksityiskohtaisesti koko ihmiskehoa kaikkine biologisine prosesseineen progressiivisen kehityksen ennustamiseksi aikavälillä.


-50 pulloa Pfizer COVID 19 -rokotetta, 5 annosta 0,3 ml.

-50 pulloa Moderna Vaccine COVID 19, 10 annosta x 0,5 ml.

-50 pulloa AstraZeneca COVID 19 -rokotetta, 10 annosta x 0,5 ml.

Suuri määrä ainehiukkasia, jotka ovat yhteneväisiä grafeenin kanssa, joiden atomi- ja molekyylirakenne on osittain epäjärjestynyt ja osittain järjestetty synteettistä keinotekoista alkuperää olevaan kiteiseen muotoon, löytyy kaikkien sisältä. Siinä yksittäiset atomit ohjataan muodostamaan hiukkasia kiteisessä järjestyksessä. Tässä järjestyksessä on jäljellä olevan molekyylin magneettinen kapasiteetti tai taajuus ja sähköiset ominaisuudet, joita kutsutaan grafeeniksi. Se sisältää teknologisen kyvyn luoda älykäs partikkeli, jonka koko vaihtelee, mutta joka on kooltaan vain noin 10 nm ja joka on valmistettu alle 60 atomista, mikä on 10 kertaa pienempi kuin keskimääräinen viruseksosomi.

Grafeeni koostuu yhdestä kerroksesta toisiinsa sitoutuneita hiiliatomeja.

Grafeeni materiaalina on äärimmäisen kestävää, joustavaa, sisältää läpinäkyviä ominaisuuksia, jos se on ryhmitelty oikeaan kiteiseen muotoon, se on lämpöä johtavaa, sähköä johtavaa ja erittäin magneettista tai magnetoituvaa. Ryhmittelemällä sen molekyylit yhteen tasoon grafeenirakenne tai -levy voi olla vain yhden atomin paksuinen. Se on luultavasti vahvin ihmiskunnan tuntema materiaali. Arvioiden mukaan kolmen miljoonan grafeenikalvon pino olisi noin yhden millimetrin paksuinen. Grafeeni on äärimmäisen kovaa ja satoja kertoja terästä lujempaa. Sen sähkönjohtavuus on erinomainen ja sulamispiste on yli 3 000 celsiusastetta.

Grafeeni on hiilien allotrooppinen – alkuaineiden kyky esiintyä samassa paineessa ja lämpötilassa erilaisissa kemiallisissa muodoissa - muoto, joka koostuu yhdestä kerroksesta toisiinsa sitoutuneista sp²-hybridisoituneista hiiliatomeista. Jokainen hiiliatomi on grafeenissa kiinnittynyt toisiinsa kolmella, yhtä voimakkaalla kovalenttisella sidoksella. Tämän vuoksi sidokset ovat symmetrisissä 120° kulmissa ja rakeenteesta tulee hunajakennomainen. Grafeeni on maailman kestävin tunnettu aine. Grafeeni on myös erittäin hyvin valoa läpäisevää ja hyvin lämpöä sekä sähköä johtavaa. Grafeenista valmistetulla transistorilla on saavutettu sadan gigahertsin kytkentänopeus. Grafeenin erinomaisia ominaisuuksia ovat sähkön- ja lämmönjohtokyky, läpinäkyvyys ja mekaaninen kestävyys. Teräkseen verrattuna grafeenilla on 200-kertainen vetolujuus, mikä tekee siitä nanomekaanisiin sovelluksiin sopivan materiaalin.

Grafeenin kestävyys perustuu hiiliatomien väliseen vahvaan kemialliseen sidokseen.

Siinä yksittäiset atomit ohjataan muodostamaan hiukkasia kiteisessä järjestyksessä. Tässä järjestyksessä on jäljellä olevan molekyylin magneettinen kapasiteetti tai taajuus ja sähköiset ominaisuudet, joita maan päällä kutsutaan grafeeniksi. Se sisältää teknologisen kyvyn luoda älykäs partikkeli, jonka koko vaihtelee, mutta joka on kooltaan vain noin 10 nm ja joka on valmistettu alle 60 atomista, mikä on 10 kertaa pienempi kuin keskimääräinen viruseksosomi.

Grafeeni materiaalina on äärimmäisen kestävää, joustavaa, sisältää läpinäkyviä ominaisuuksia, jos se on ryhmitelty oikeaan kiteiseen muotoon, se on lämpöä johtavaa, sähköä johtavaa ja erittäin magneettista tai magnetoituvaa. Ryhmittelemällä sen molekyylit yhteen tasoon grafeenirakenne tai -levy voi olla vain yhden atomin paksuinen. Se on luultavasti vahvin ihmiskunnan tuntema materiaali. Yksi hiiliatomi, grafeenin perusta, koostuu 6 protonista, 6 (tai 7) neutronista ja 6 elektronista (666).

Atomiohjelmoitu grafeeni pystyy muodostamaan minkä tahansa rakenteellisen muodon yhdistäen monia sen molekyylejä. Tämä saavutetaan aktivoimalla tai deaktivoimalla kiinnityspisteitä tai sidospisteitä kussakin molekyylissä käyttämällä sähkömagneettista vastetta tietyllä taajuudella jokaisessa keinotekoisesti valmistettujen molekyylien sitoutumispisteiden ryhmässä.

Grafeenia ohjaavat sähkömagneettiset taajuudet voidaan ohjelmoida ja lähettää ilmassa olevilla mikroaaltotaajuuksilla, mukaan lukien itse muoto, jonka grafeeni ottaa pienimpään yksityiskohtaan myöten, kunnes haluttu rakenne muodostuu. Rokotepulloissa olevan grafeenin magnetismi on hyvin alhainen, kunnes se viedään elävään kudokseen, jossa se aktivoituu ja aloittaa ennalta ohjelmoidun prosessinsa. Kun grafeeni saapuu kehoon, siitä tulee erittäin magneettista. Sama kehon sähkökemiallisten ja biologisten taajuuksien kenttä laukaisee ohjelmoidun grafeenin kytkemällä sen päälle. Tämä saavutetaan klusteroimalla grafeenissa olevat molekyylit uudelleen rakenteeseen, joka on tarpeen magneettisen polariteetin tuottamiseksi, se syttyy kosketuksesta elävän organismin ja sen biosähköisten ominaisuuksien läheisyydessä.

Grafeeni kulkeutuu verenkierron kautta koko kehoon kiinnittyen kudoksiin prosessissa. Sitä löytyy korkeampana pitoisuutena kudoksissa, joissa on korkeampi grafeenimolekyylien pitoisuus per millilitra, ja verta eli lähellä rokotuksen sisääntulokohtaa, mikä selittää magnetoituja aseita, joista on raportoitu maailmanlaajuisesti. Saavuttuaan elävään kudokseen grafeeni kiinnittyy soluseiniin ja kulkeutuu jokaiseen soluun suodattumalla solukalvon läpi sen erittäin pienen koon vuoksi. Kun grafeenia on jokaisen solun sisällä, se liikkuu organellien välillä ja tunkeutuu solun ytimeen, jossa se kiinnittyy solun DNA:han.

Grafeeni muodostaa nanotubulusmaisia rakenteita solun DNA:n ympärille ja suorassa kosketuksessa sen kanssa eristää tai sulkee sen. Jokainen nanoputkisegmentti reagoi välittömästi solu-DNA:n kunkin komponentin sähkömagneettis-biosähköisiin ominaisuuksiin ja spesifiseen sähköresistanssiin.

Adeniini, tiamiini, guaniini, sytosiini tai A-T-G-C. Sen reaktio grafeenihilan huokosten tai aukkojen välillä luo magneettisilla ominaisuuksilla tarkan kopion DNA-rakenteesta nanoputkirakenteen sisään, joka ympäröi solun DNA:ta, ja tällä menettelyllä grafeeni voidaan dekoodata DNA:n jokaisen solun sisällä. Ja se voidaan lukea tai lähettää teknisellä tavalla, joka on samanlainen kuin tietokoneen kiintolevy, toimii samalla periaatteella. Kun solun DNA on dekoodattu, grafeeni reagoi ennalta ohjelmoidulla tavalla tai etäaktivoimalla käyttämällä mikroaaltoja, jotka ovat yhdenmukaisia 5G-taajuuksien välillä 3,4 Ghz – 29,8 Ghz. Kun tietyt geenit on dekoodattu tai löydetty, kyseinen grafeenisegmentti houkuttelee grafeenivastineen, jolla on vastaava sekvenssitaajuus ja joka löytyy myös rokotettujen ihmisten verestä.

Tämä grafeeni sisältää mRNA-sekvenssejä, jotka on ohjelmoitu ja koodattu tietylle proteiinille, jotta voidaan muuttaa tiettyä DNA-sekvenssiä. MRNA uutetaan samalla nanografeenilla yllä olevalla menetelmällä rokotteessa olevien organismien soluemäsjäännöksistä. Näitä ovat ihmisen sikiöiden, apinoiden sikiöiden, nautaeläinten ja muiden selkärankaisten ja selkärangattomien kantasolut, joita emme ole vielä pystyneet täysin tunnistamaan tässä vaiheessa, mukaan lukien Hydra vulgariksen solut ja DNA, jotka grafeeni on kyennyt eristämään ja joiden kanssa nanografeeni, joko täysin esiohjelmoidulla tavalla tai kauko-ohjattuilla 5G-signaaleilla tai vastaavilla, ottaa geneettiset sekvenssinsä perustaksi tai resurssiksi muodostaakseen mRNA-säikeitä, joilla edetään korvaamaan ihmissolujen alkuperäiset DNA-säikeet rokotetussa kohteessa.

Nanografeenipartikkeli vetää puoleensa solua ja soluryhmiä, jotka muodostavat spesifisiä kudoksia vastaavien sähkömagneettisten mikrotaajuuksien avulla ja sisältyvät itse nanografeenirakenteiden ominaisuuksiin. Nämä hiukkaset keinotekoisten virusten tapaan mRNA-sisältöineen suorittavat minkä tahansa geneettisen muutoksen solun DNA:ssa käyttämällä käänteiskopiointimenettelyä, mutta näiden keinotekoisten partikkelien ohjaamana.

Samoin rokotteet sisältävät jo nanografeenia kapseloivia mRNA-sekvenssejä, spesifistä mRNA:ta, joka korvaa tietyt geenit rokotettujen henkilöiden kehon tietyissä kudosten soluissa. Nanografeeni esiohjelmoituna älypölynä pystyy muuttamaan joko osittain tai kokonaan ihmisen genomia, tiettyjä geenejä, kuten lisääntymisjärjestelmää tai sen osia ohjaavia geenejä, ja geenejä, jotka ohjaavat hermoprosesseja rokotetun aivoissa tai kokonaan. Tätä prosessia voidaan ohjata etänä. Ihmiskehon muuttaminen biologiseksi nukeksi onnistuu tämän teknologian hallitsevalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti