perjantai 18. maaliskuuta 2022

Piispa Jim Humble.

Yhdysvaltalainen ilmailuinsinööri Jim Humblen kolmas työura alkoi aivan sattumalta Venetzuelan viidakossa kullanetsintämatkalla vuonna 1996. Jo kaksikymmentävuotiaana Jim Humble aloitti työskentelyn Los Angelesissa luontaistuotteiden kauppiaana. Hän laati tuolloin 200 kysymyksen "Nutritional Evaluation Test" -testin, jossa määritettiin vitamiinien, kivennäisaineiden, proteiinien ja rasvojen puutteet ihmisten kehosta. Vuosien myötä Jim on säilyttänyt kiinnostuksensa vaihtoehtoiseen terveyteen ja työskennellyt lukuisten parannusmenetelmien parissa, mukaan lukien oman murtuneen niskansa parantaminen ennätysajassa magneeteilla.

Jim Humble jatkoi työuransa ensin ilmailuteollisuudessa, jossa hänestä tuli nopeasti tutkimusinsinööri. Hän työskenteli ensimmäisen mannertenvälisen ohjuksen parissa, kirjoitti käyttöoppaat ensimmäisille tyhjiöputkitietokoneille, työskenteli salaisen radio-ohjauselektroniikan parissa ja kymmenissä muissa huippuluokan elektroniikkaprojekteissa Hughes Aircraft Companyssa, Northrop Aircraftissa, General Motors Research Defense Laboratoriesissa. 20 vuoden ilmailuteollisuudessa työskenneltyään Jim Humble aloitti kullankaivostyön, jossa hän kehitti kullan talteenottomenetelmiä, jotka korvaavat elohopean käytön pienten kaivostyöläisten terveysongelmien voittamiseksi. Hän kirjoitti viisi kirjaa kullan talteenotosta sen malmeista.

Vuonna 1996 Jim Humblen etsiessä kultaa Etelä-Amerikasta hän löysi MMS:nä tunnetun yksinkertaisen terveyskaavan, joka hävittää malarian. Malaria eli horkka on malarialoisioiden (Plasmodium) aiheuttama loistauti, joka leviää horkkahyttysten (Anopheles) välityksellä. Seuraavina vuosina hän työskenteli kaavan parantamiseksi edelleen. Lopulta lähetystyöryhmä kutsui hänet Afrikkaan, jossa hän auttoi menestyksekkäästi yli 5 000 malariatapausta ja muiden sairauksien uhreja toipumaan terveydestään. Siitä lähtien sadat tuhannet ihmiset ovat käyttäneet MMS:ää terveytensä palauttamiseen monista sairauksista. Humble väittää, että hänen keksintönsä, nimeltään Miracle Mineral Supplement (MMS tai MMS1), oli tehokkain lääkitys ympärillämme, ja se oli ihanteellinen hoito AIDSille, A-, B- ja C-hepatiitille, malarialle, herpesille, tuberkuloosille, useimpien syöpien ja monia, monia muita. MMS on käytännössä klooridioksidia (ClO2). MMS on heikko hapetin, joka oikein käytettynä voi kulkeutua ihmiskehon läpi tuhoten taudinaiheuttajia ja niiden tuottamia myrkkyjä, mutta se ei vahingoita kehoa mitenkään. Seuraavina vuosina Jim Humble työskenteli kaavan parantamiseksi edelleen. Lopulta lähetystyöryhmä kutsui hänet Afrikkaan, jossa hän auttoi menestyksekkäästi yli 5 000 malariatapausta ja muiden sairauksien uhreja toipumaan terveydestään. Siitä lähtien sadat tuhannet ihmiset ovat käyttäneet MMS:ää terveytensä palauttamiseen monista sairauksista.

Jim Humble tarjoaa nykyään myös MMS2 -tuotteen, joka sisältää kalsiumhydrokloriittia. Saksalaiset postimyyntiyritykset tarjoavat sitä "kemikaalina uima-altaan desinfiointiin". MMS2-mainosten mukaan sitä on tarkoitus antaa sisäisesti bakteerien, virusten ja loisten tappamiseksi. MMS2:ta, kuten MMS:ää, ei koskaan hyväksytty virallisesti lääkkeeksi. Jim Humble kertoo tällä hetkellä tutkivansa MMS:n hoitoa syöpä-, C-hepatiitti- ja AIDS-potilailla. Humble itse kertoo: ”Olemme alkaneet tehdä kliinisiä tutkimuksia aidsin, hepatiitti C:n ja syövän varalta, ja nuo tutkimukset ovat edenneet melko hyvin.” Tämä aine, MMS (Master Mineral Solution), ei ole FDA:n hyväksymä diagnosoimaan, parantamaan, lieventämään, hoitamaan tai ehkäisemään mitään sairauksia. Klooridioksidia kutsutaan tällä verkkosivustolla myös MMS-viestiksi. Klooridioksidiliuos, joka tunnetaan myös nimellä MMS (Master Mineral Solution), on valmistettu natriumkloriitista 28 % (22,4 natriumkloriitti 5,6 % inerttejä suoloja ja loput vedestä) ja happoaktivaattorista (yleensä 50 % sitruunahappoa tai 4 % suolahappoa).

Vuodesta 2010 lähtien Jim Humble on toivonut, että häntä kutsutaan "piispa James V. Humbleksi". Pastori tohtori Jim Humblen nimitti arkkipiispa Laurence (Larry) Jensen ja hänen vaimonsa. He väittävät piispojen sukulinjan olevan noin 2000 vuoden takaa. Anekdooteissa väitetään myös eräänlaista katolisen kirkon hajoamista. Tämän vuonna 2010 perustetun uuden uskonnollisen MMS-lahkon pääasiallinen toiminta on vähemmän uskonnollista, vaan enemmän "terveyttä ja paranemista" sekä rokotuksilta välttelyä. ”..me muodostamme terveyden ja paranemisen seurakunnan. Nyt se ei ole uskonto, se on terveyttä ja parantamista. Sitä kutsutaan Genesis II:n terveyden ja parantamisen kirkoksi. ("Genesis" tarkoittaa alkua ja "II" tarkoittaa toista alkua ja tämä on uusi maailma ilman tautia alkua.)

Kirkon jäseneksi liittyminen edellyttää 10 dollarin liittymismaksua (ei lähetystä) ja kieltäytymistä rokotuksista:

Jos haluat kuvallasi olevan seurakunnan jäsenkortin, jossa lukee, että et saa olla rokotettu, liittyminen maksaa 10 dollaria. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti